Complete collectie sfeermakers
Korte levertijden: 1-4 werkdagen
Wij leveren alleen A-merken
Veilig betalen via Ideal
Klantenservice 033-4333595

Clean Light geurnavulling starterkit

Productnummer:
8717847157171
Branduren:
20 uur

€ 11,95

% Advies verkoopprijs € 13,95 (14.34% bespaard)
Aantal stuks per verpakking: 1

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 4 dagen

stuks
CleanLight is een houder van dubbelwandig glas voor refill geurkaarsen. Kies de refill in jouw favoriete geur, plaats in de houder en geniet steeds opnieuw van een onweerstaanbare geurbeleving. Omdat de refill volledig opbrandt tot de laatste druppel wax houd je weinig afval over: vriendelijk voor de planeet én voor je portemonnee.

Ben je klaar voor een nieuwe geurbeleving? Dan vervang je heel eenvoudig jouw refill voor een nieuwe!
Eigenschappen "Clean Light geurnavulling starterkit"
Branduren: 20
Breedte: 55mm
Geur: Gardenia & Fig
Hoogte: 116mm
Clean Light navulling pack 2 geurloos
Geniet opnieuw en opnieuw van de magie van kaarslicht. Door het unieke design van de speciale CleanLight-houder brandt de kaars in 20 uur helemaal op, tot de laatste druppel wax. Verwijder het lontplaatje na het branden en vul de houder eenvoudig bij met een nieuwe kaars. Zo kun je oneindig genieten op een duurzamere manier. Gemaakt met natuurlijke vegan wax en zonder palmolie.

Per omdoos van 1 stuk(s)

€ 5,85

Clean Light navulling 2 pack Cypress / Amber
Ontdek de CleanLight refill in Cypress & Amber. Plaats de refill in de speciale CleanLight-houder en geniet van deze ontspannende, serene geur. De refill brandt helemaal op zodat je weinig afval overhoudt. Ben je klaar voor een nieuwe geurbeleving? Dan vervang je heel eenvoudig jouw refill voor een nieuwe!

Per omdoos van 1 stuk(s)

€ 5,95

Clean Light navulling 2 pack Grapefruit / Ginger
Ontdek de Clean Light refill in Grapefruit & Ginger. Plaats de refill in de speciale Clean Light-houder en geniet van deze citrusachtige, sprankelende geur. De refill brandt helemaal op zodat je weinig afval overhoudt. Ben je klaar voor een nieuwe geurbeleving? Dan vervang je heel eenvoudig jouw refill voor een nieuwe!

Per omdoos van 1 stuk(s)

€ 5,95

Clean Light navulling pack 2 Bergamot & Neroli
Geniet opnieuw en opnieuw van de CleanLight navulbare geurkaarsDoor het unieke design van de speciale CleanLight-houder brandt de geurkaars in ongeveer 20 uur helemaal op, tot de laatste druppel wax. Verwijder het lontplaatje en vul de houder eenvoudig bij met één van de vijf magische geurcombinaties. Zo kun je oneindig genieten van heerlijke geuren in huis op een duurzamere manier. Gemaakt met natuurlijke vegan wax, natuurlijke extracten en zonder pamolie.

Per omdoos van 1 stuk(s)

€ 5,95

Clean Light navulling 2 pack Gardenia / Fig
Ontdek de Clean Light refill in Gardenia & Fig. Plaats de refill in de speciale Clean Light-houder en geniet van de uitnodigende, vrolijke geur. De refill brandt helemaal op zodat je weinig afval overhoudt. Ben je klaar voor een nieuwe geurbeleving? Dan vervang je heel eenvoudig jouw refill voor een nieuwe!

Per omdoos van 1 stuk(s)

€ 5,95

Clean Light navulling 2 pack Cedarwood / Vertiver
Ontdek de Clean Light refill in Cedarwood & Vetiver. Plaats de refill in de speciale Clean Light-houder en geniet van deze licht oriëntaalse warme geur. De refill brandt helemaal op zodat je weinig afval overhoudt. Ben je klaar voor een nieuwe geurbeleving? Dan vervang je heel eenvoudig jouw refill voor een nieuwe!

Per omdoos van 1 stuk(s)

€ 5,95

%
Clean Light geurnavulling starterkit
CleanLight is een houder van dubbelwandig glas voor refill geurkaarsen. Kies de refill in jouw favoriete geur, plaats in de houder en geniet steeds opnieuw van een onweerstaanbare geurbeleving. Omdat de refill volledig opbrandt tot de laatste druppel wax houd je weinig afval over: vriendelijk voor de planeet én voor je portemonnee. Ben je klaar voor een nieuwe geurbeleving? Dan vervang je heel eenvoudig jouw refill voor een nieuwe!

Per omdoos van 1 stuk(s)

€ 11,95 € 13,95

Clean Light starterkit houder Wit - incl. geurloze navulling
De CleanLight starterkit ongegeurd bevat een handgeblazen glazen houder met frosted design en een navulbare kaars. Het unieke ontwerp van de dubbelwandige houder zorgt ervoor dat er geen waxresten achterblijven. Verwijder simpelweg het lontplaatje na het branden en vul bij met een nieuwe kaars. Minimum afval, maximaal genieten!

Per omdoos van 1 stuk(s)

€ 13,95